Betalingswijze


Bij onze Gezondheidsfarm kunt u op verschillende manieren uw verzending betalen. 
In de regel wordt de bestelling verzonden bij vooruitbetaling, wij versturen de producten dan zodra wij uw betaling hebben ontvangen. 
Bij alle bestellingen worden verzendkosten/handlingkosten berekend. Prijzen zijn inclusief BTW!

1 - VOORUITBETALING
Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle belangrijke informatie, zoals het totaalbedrag, rekeningnummer en opdrachtnummer. Nadat wij het geld van uw overschrijving hebben ontvangen zenden wij u de bestelde goederen zo spoedig mogelijk toe.

Houdt er rekening mee dat een overschrijving in de regel ca. 2-3 werkdagen duurt. Wij doen ons best uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken, zodat u ook zo snel mogelijk de goederen in ontvangst kunt nemen. Daarvoor hebben wij echter wel uw hulp nodig. Let op de volgende punten, deze zijn noodzakelijk om uw opdracht correct te kunnen verwerken.

* Voor betalingen binnen Nederland kunt u gebruik maken van het volgende rekeningnummer: NL 95 INGB 0009511197 -  BIC INGBNL2A t.n.v. OG-Epidaurus te Lunteren.
* Voor bestellingen en betalingen vanuit het buitenland verzoeken wij u eerst contact met ons op te nemen.
* Bestellingen betaald met iDeal worden direct verzonden!

2 - iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Meer informatie over iDEAL vindt u hier: 
www.ideal-betalen.nl

Onze partner voor de betaling per iDEAL is de INGBANK. Betrouwbaarheid is bij online-transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt INGBANK de modernste beveiligings- en versleuteltools. Zo wordt u beschermd tegen online-fraude.

Hoe werkt iDEAL? U plaatst een bestelling. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

3 - ZELF AFHALEN VAN BESTELLINGEN: 
Zelf afhalen is mogelijk na telefonische afspraak. 

GEZONDHEIDSFARM
Email: info@gezondheidsfarm.nl
Telefoon: 0318-487189
K.v.K. nummer: 91229922

Kosten bij annulering 
Bij annulering van een onlinebetaling worden alle door Gezondheidsfarm gemaakte kosten in rekening gebracht bij de besteller. Het betreft hier de kosten voor de betaaltransactie en de terugstorting, welke door de banken en serviceprovider in rekening worden gebracht aan Gezondheidsfarm.