Bios Life Super ChlorophyllSuper Chlorophyll Bios Life

Super Chlorophyll Bios LifeBios Life Super Chlorophyll™

Chlorophyll is de natuurlijke levenselixer van planten: door de mogelijkheid zonlicht in energie om te zetten, is het van levensbelang voor planten. Bios Life Super Chlorophyll™ bevat chlorophyll uit de allerbeste bronnen, o.a. uit de Alfalfa plant, wat in het Arabisch „Vader van alle voedingsstoffen“ betekend. Al in het antieke Griekenland en bij Amerikaanse natuurvolken was de vitale en reinigende werking van deze plant bekend.

Zuren en basen zijn natuurlijke producten van onze spijsvertering. Complexe systemen houden de verhouding van zuren en basen in evenwicht en daarmee de pH-waarde van 7,4 staande. De prestatie die ons lichaam hierbij volbrengt wordt duidelijk, wanneer men weet, dat de speelruimte voor een gezonde pH-waarde tussen 7,35 en 7,45 ligt, een minimale marge, die behouden moet worden, zodat ons lichaam optimaal kan functioneren.

Zowel zuren alsook basen bevatten voor het lichaam belangrijke voedingsstoffen en toch brengt een voortdurend overschot aan zuren ons lichaam uit balans. De gevolgen: de spijsvertering raakt uit balans, de stofwisseling wordt langzamer, onze huid wordt vaal en dof, we voelen ons slap en zijn vaak moe.

Chlorophyll is de natuurlijke levenselixer van planten: door de mogelijkheid zonlicht in energie om te zetten, is het van levensbelang voor planten. Als u niet langer „zuur“ wilt zijn, gebruik dan nu de kracht van de natuur voor nieuwe vitaliteit en welbevinden.


€ 42.00Aantal