Unicity BalanceUnicity Balance

Unicity BalanceUnicity Balance
Content: 60 sachets à 7,25 g (435g)

Unicity Balance is de revolutie voor uw ideale gewicht. Dit product helpt uw lichaam om in combinatie met een gezonde levenswijze op een natuurlijke manier vet te verbranden. 

Aantrekkelijkheid & welzijn
Wanneer u de vraag wordt gesteld, hoe belangrijk uw welzijn en uw figuur voor u zijn, wat zou u dan antwoorden? Het uiterlijk wordt in de huidige samenleving steeds belangrijker. De meeste mensen willen dat anderen hen aantrekkelijk vinden. Vaak is een mooi uiterlijk de beslissende factor voor hoe u zich voelt, of u zich aantrekkelijk voelt. Enquêtes hebben bevestigd dat aantrekkelijkheid, levensvreugde en levenskwaliteit voor bijna iedereen verbonden is met een goed uiterlijk en een positieve uitstraling. En hoe zou het zijn als u dit vele jaren, tot op hoge leeftijd kunt bewaren en ervan kunt genieten?
Unicity Balance is de eenvoudige manier voor een nieuw welzijnsgevoel: met het nieuw ontwikkelde, beschermde ingrediënt Unicity 7x™.
Vitamines zijn levensbelangrijke stoffen die door voedsel aan het lichaam worden toegevoegd. Mineralen zijn noodzakelijk voor de stofwisseling. Een uitgebalanceerde en afwisselende voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor het welzijn. Ontdek een nieuwe kwaliteit van leven met Unicity Balance!

Bereiding en gebruiksaanwijzing: 
Drink Unicity Balance tweemaal dagelijks ca. 10 minuten voor een maaltijd. Meng de inhoud van een sachet met 250 ml water. Melk, sap en andere dranken zonder koolzuur zijn ook geschikt. Goed schudden en meteen drinken.
Ingrediënten:
Biosphere FiberTM (Guargom, Arabische Gom, Johannesbroodgom, Citruspectine, Havervezel, Maltodextrine uit maïs, Bètaglucaan), Unicity 7xTM (Gepatenteerde mix van plantaardige polysacchariden, Aromamelange van Sinaasappelsappoeder, Voedingszuur: Citroenzuur, Calciumcarbonaat), Bios Cardio MatrixTM (Sojaconcentrate n,Suikerrietextract),Bios Vitamin ComplexTM (Biotine, Calciumcarbonaat, Chroomgist, Foliumzuur, Niacinamide, Bètacaroteen, Thiamine HCI, Riboflavine, Pyridoxine HCI, Cyanocobalamine, Ascorbinezuur, D-alfatocoferol Acetaat, Zinkgluconaat), Sinaasappelsappoeder, Zoetstof: Sucralose, Voedingszuur: Citroenzuur.

Balance® is the Revolution for your „feel good“ weight. This product helps the body to naturally lose body fat when taken in connection with a healthy diet and exercise. 
Balance® is listed as product of the „Kölner Liste“. 

Neem voor meer productinformatie contact op info@gezondheidsfarm.nl € 135.50Aantal